Kringen

Kring is de plek op de vereniging waar de meeste aandacht wordt besteed aan de kern van Ichthus Ede: samen geloven. Een kring is een plek voor geloofsgroei, aanbidding, bijbelstudie, gebed en heel veel gezelligheid. Investeren in kring is investeren in jouw relatie met God en de mensen om je heen!

Een kringavond ziet er als volgt uit. Om de week kom je als kring bij elkaar tijdens een districtavond. Eerst eet je samen met je eigen kring en twee andere kringen. Dit is je district. Daarna is er tijd voor aanbidding. Na de aanbidding ga je als kringen uit elkaar. Af en toe is er bij een van de kringeleden thuis een avond met alleen je eigen kring. Ook is er 1 keer per jaar een kringweekend waarin je je kring erg goed leert kennen en ook veel plezier samen hebt.

Elke kring heeft een kringleider. Deze kringleiders worden tijdens een IFES conferentie, de READ-it, toegerust. Buiten deze conferentie om zijn er ook nog Kringleidersvergaderingen. Het hele jaar door word de kringleider ondersteund door de districtsoudste.

Please follow and like us:
Kring, daar ontmoet je elkaar echt!