Lid worden

De deadline voor het aanmelden is vrijdag 21-9 23:59, ben je later? Mocht er (administratieve) ruimte zijn, dan kunnen we kijken wat nog mogelijk is.

Wil jij lid worden van Ichthus Ede? Fantastisch! Er zijn een paar dingen die je moet weten wanneer je lid wil worden van Ichthus Ede:
– We verwachten van je dat je aanwezig bent tijdens de ontgroening (26 t/m 28 september);

– We verwachten van je dat je deelneemt aan het startweekend (5 t/m 7 oktober).

De volgende alinea’s gaan verder in op de ontgroening en het startweekend en bevatten praktische informatie over deze activiteiten. Lees dus eerst de volgende informatie door en geef je daarna op door het onderstaande formulier in te vullen.
De gegevens zijn voor de interne ledenlijst.

Ontgroening
De ontgroening is bedoeld om de verenigingsgebruiken te leren kennen, maar ook je jaargroep. De ontgroening vindt plaats van woensdag 26 september t/m vrijdag 28 september.

De ontgroening begint op woensdagavond 26 september. Je wordt verwacht om 18.00 uur. Jullie krijgen via de mail en op de avond zelf specifiekere informatie over de ontgroening. Houd in het algemeen rekening met het volgende:

  • Alle avonden (wo, do, vrij) moet je vrij houden. Houd rekening met een overnachting van donderdag op vrijdag.
  • Overdag kan je gewoon naar school. Vrijdagmiddag is er ook ontgroening, met eventuele lessen op school kan rekening worden gehouden.

Deelname aan de ontgroening is verplicht. Mocht je écht niet kunnen om een geldige reden, geef dit dan op tijd door aan de ontgroeningscommissie. Vermeld daarbij je reden van afwezigheid. Dit doe je via ontgroening@ichthusede.nl.

 

Startweekend

Een paar weken na de ontgroening begint het startweekend. Op het startweekend leer je de meerderejaars leden beter kennen. Het is een tof weekend waarin ontmoeting, ontspanning en aanbidding centraal staan. Deelname aan het startweekend is verplicht! Het startweekend vindt plaats van vrijdag 5 oktober t/m zondag 7 oktober. Houd deze data dus vrij. Je ontvangt te zijner tijd meer informatie over het startweekend.

Heb je vragen over het formulier of je aanmelding? Mail dan de abactis: abactis@ichthusede.nl.

–  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –

(Meeste ervaring eerst)
IBAN nummer