Bestuur

Bestuur Wolters

Bestuur Borreman 2017-2018 der Ichthus Ede

Wij zijn het dagelijks bestuur 2017-2018 dat wordt geleid door onze praeses, Henrianne Borreman. Ook dit seizoen mogen wij weer met bezieling, trots en enthousiasme de bestuurstaken voor Ichthus Ede vervullen. Samen met andere vertegenwoordigers uit de vereniging vormen we eveneens het algemeen bestuur.

Henrianne Borreman

Henrianne Borreman

Praeses

Dit jaar mag ik de Praeses, oftewel voorzitter, van Ichthus Ede zijn. Dit betekent dat ik vergaderingen leid, mij bezig houd met het ondersteunen van het dagelijks bestuur en voor allerlei vragen beschikbaar ben. Als u vragen heeft over Ichthus Ede, het bestuur of over andere zaken die te maken hebben met de vereniging, kunt u mij bereiken via: praeses@ichthusede.nl.

Thirza van der Kraan

Thirza van der Kraan

Abactis

Ik mag mij dit jaar abactis noemen. Dat is een mooi woord voor secretaresse. Dit houdt voornamelijk in dat ik veel, heel veel schrijf en notuleer. Ik verzorg bijvoorbeeld alle inkomende en uitgaande post, het ledenbestand, het Ichthusnieuws. Verder houd ik mij bezig met wat interne zaken binnen Ichthus Ede zoals het coördineren van een buddysysteem en een commissie. Als je vragen hebt, opmerkingen wilt delen of wat in het Ichthusnieuws wilt plaatsen mag je mij altijd mailen op abactis@ichthusede.nl, ik probeer zo snel mogelijk te reageren!

Simone Groenewegen

Simone Groenewegen

Quaestor

Dit jaar mag ik de taak als Quaestor, ofwel Penningmeester, vervullen binnen Ichthus Ede. Als Quaestor ben ik verantwoordelijk voor het financiële gedeelte van de vereniging. Voor vragen, ideeën of samenwerkingen op financieel gebied kun je mij bereiken via quaestor@ichthusede.nl.

Coriëlle Doorneweerd

Coriëlle Doorneweerd

Assessor Internus

Dit jaar ben ik Assessor intern van Ichthus Ede. Ik ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de kringen en districten van de vereniging. Ik zorg daarbij dat leiders toegerust worden voor hun taak. Daarnaast kunnen leden met hun vragen op allerlei gebied bij mij terecht. Mocht je hier meer over willen weten, stuur dan gerust een mailtje naar internus@ichthusede.nl.

Aart Goedegebuur

Aart Goedegebuur

Assessor Externus

Dit jaar mag ik Ichthus Ede gaan dienen als Assessor Externus. Binnen deze functie is het mijn verantwoordelijkheid Ichthus Ede te vertegenwoordigen bij andere studentenverenigingen en landelijke verbanden zoals IFES en Ichthus Landelijk. Daarnaast ben ik de contactpersoon voor verschillende organisaties binnen Ede en zo ook voor onze geliefde alumnileden. Voor vragen of ideeën kun je me bereiken via externus@ichthusede.nl.

Vivian Dekker

Vivian Dekker

Herus

Aankomend seizoen heb ik de eer om Ichthus Ede te mogen dienen als Herus. Hierdoor zal ik verantwoordelijke zijn voor de praktische zaken binnen Ichthus Ede, van zaken rondom de locatie tot de zoektocht naar een eigen sociëteit. Bij vragen en ideeën rondom deze zaken kunt u mij contacten via: herus@ichthusede.nl.