Benieuwd wat een studentenvereniging voor jou kan betekenen? Wil je de sfeer proeven of heb je nog honderd vragen? Weet je niet of je liever naar Ichthus Ede of een andere studentenvereniging gaat?

 

Wat je vragen ook zijn, de Kick Off periode is de beste tijd om ze te stellen. Tijdens drie activiteiten geven we een beeld van Ichthus Ede en kan jij een gefundeerde keuze maken.

 

Ben je er klaar voor?

2

1

Persoon springend in de visvijver

Spring in
de visvijver

Maak kennis met onze districten

12 september 2018

18:00, gratis (!) eten

Districtshuizen, verzamelen op de CHE

Ichthus Ede kent zes trotse districten. Elk met hun eigen cultuur, gebruiken en mensen. Zij stellen zich graag aan jou voor. Want het district is de belangrijkste basis van jouw Ichthus tijd.

Persoon springend in het onbekende

Spring in
het onbekende

Bezoek een algemene avond

13 september 2018

18:00, gratis (!) BBQ’en

Jan Hilgers, verzamelen op de CHE

Met elkaar vormen de districten onze prachtige vereniging. Op algemene avonden komen we bij elkaar voor gezelligheid, verbroedering en ontmoeting. Zo zijn we samen één vereniging.

Persoon springend in het diepe

Spring in
het diepe

Een open PPP avond

19 september 2018

18:00, gratis (!) eten

De Schuilplaats, verzamelen op de CHE

Een bijzondere algemene avond is de Preach, Prayer en Praise avond. Een avond waar we bij elkaar komen om naar God te luisteren, tot Hem te naderen en Hem groot te maken. Deze avonden zijn open voor iedereen!

Ben je al klaar voor
het avontuur?

Het kan natuurlijk zijn dat je helemaal geen kennismakingsmomenten meer nodig hebt, dat je gewoon al weet dat je op Ichthus Ede wilt komen. Je bent al helemaal klaar voor het avontuur van jouw leven! Natuurlijk ben je dan nog welkom op de Kick Off avonden, maar je kan je ook al aanmelden als lid.

Zodra je je kunt aanmelden zal hier de link verschijnen…